Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Yangın bapsı acil çıkış sinein kullanılacaksa o devir lüzumlu koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı son grado eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı nite hizmet strüktürlmalıdır? Yangın bapları muntazam hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak dâhilin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının yoklama edilmesini kucakerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı Yangın kapısı istanbul zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

You emanet email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın yahut müstacel yer vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page